Coady vil ha revansje

Conor Coady håper at Liverpools reservelag kan sikre en 2.plass gjennom seier mot Manchester United på torsdag, som også vil være et svar på tapet mot mesterne tidligere i sesongen.

Liverpools reserver møter i morgen Manchester United hjemme på akademiet. Gjestene har allerede sikret seg seieren i ligaen Premier Reserve League North, men de helrøde kan garantere for 2.plass om rivalen settes på plass i Kirkby. Midtbaneankeret Conor Coady understreker også at det vil være en passende revansje for et 4-0 tap tidligere i sesongen. Scouseren berømmer i tillegg trener Rodolfo Borrell i hva som har vært et begivenhetsrikt år for ham.

- Denne sesongen har vært fantastisk og jeg elsker hvert år hvor jeg får spiller under Rodolfo da han er en glimrende trener og du vil alltid bli bedre når du arbeider sammen med ham, forklarer Coady til Liverpools hjemmeside.

- Vi har et ungt lag og dette er en sterk liga, slik at det vil være en stor prestasjon om vi kunne greie andreplassen. Vi har møtt lag med langt mer erfarne spillere.

- For min egen del trivdes jeg med å få være med til Østen under pre-season. Jeg elsket hvert minutt sammen med førstelagstroppen og all fansen der borte var fantastisk.

- Det er glimrende med hver mulighet du får til å komme til Melwood for å trene med førstelaget og når du så blir sendt tilbake til akademiet er det bare å arbeide så hardt du kan for å få en ny sjanse.

- Folk vet alt om vår rivalisering med Manchester United og vi ønsker å slå dem på alle nivåer. De har et sterkt og atletisk lag og vi må være på vårt for å kunne slå dem, forteller Conor om kampen i morgen.

- Vi liker ikke å tape noen kamper men å tape 4-0 mot Man United tidligere i sesongen var tungt og svelge, spesielt etter at vi følte at utvisningen av Suso var veldig streng. Det var en kamp som gjorde vondt både for meg og de andre guttene.

- Vi ønsker sette skapet på plass igjen og vise hva vi kan med 11 mann.

Kampen spilles kl 15.00 på torsdag. Den vises på LFC TV og LFC TV Online, og vi oppdaterer her på liverpool.no.