Coates gjorde mål for Uruguay

Sebastian Coates gjorde sitt aller første mål for Uruguay i kveld, da Peru ble slått 4-2 i en VM-kvalifiseringskamp. Luis Suarez var også toneangivende i kampen.

Både Luis Suarez og Sebastian Coates var i startoppstillingen for Uruguay, da de spilte VM-kvalifiseringskamp mot Peru hjemme i Montevideo i kveld.

De to Liverpool-spillerne var begge involverte da Uruguay tok ledelsen allerede etter et kvarters spill. Coates headet ballen i mål, men mange trodde at Suarez hadde fått en touch på ballen. Reprisene viste imidlertid at den gikk rett i mål fra midtstopperens hode.

På Uruguays 2-0 mål ved Victor Maximiliano Pereira var Suarez nest sist på ballen. Scoringen kom etter en halvtimes spill.

Peru reduiserte fem minutter før pause, og utlignet tre minutter etter hvilen.

I det 63.minutt tok så hjemmelaget ledelsen igjen, og denne gang var det Sebastian Coates som kunne notere seg for en assist. Han headet et Suarez-frispark som keeper ga retur på, og Cristian Rodriguez satte returen i mål.

Luis Suarez pådro seg gult kort fire minutter tidligere, og ble byttet ut i det 89.minutt. Hans erstatter, Sebastian Eguren, sørget for 4-2 til vertene fire minutter på overtid.

Reina på benken
Pepe Reina ble som ventet sittende på innbytterbenken gjennom hele kampen da Spania og Italia spilte 1-1 i kveldens EM-kamp i Gdansk.