Coates hadde forventet mer spilletid

Sebastian Coates synes han har spilt mindre enn forventet i sitt første år i Liverpool. Midtstopperen vet imidlertid at han vil få flere muligheter neste sesong fordi klubben har troen på ham.

Sebastian Coates scoret et praktmål mot QPR i går, men 21-åringen har bare spilt ni kamper for Liverpool etter overgangen fra Nacional sist sommer. Midtstopperen innrømmer at han tok en stor sjanse ved å skrive under for en engelsk klubb i så ung alder. Uruguayaneren innser at lite spilletid kan sette kjepper i hjulene for sjansene på landslaget.
- Noe ganger tenker jeg på det, men jeg vet ikke om det vil ødelegge for mine muligheter på landslaget, sier Sebastian Coates til Daily Mirror.

- Du må prioritere andre saker fordi en fotballkarriere er kort, og i Uruguay kan det økonomiske ikke utgjøre en forskjell. Det er derfor jeg valgte å dra.

- Men det er tøft for meg å være innbytter og ikke spille hver helg. Jeg visste da jeg kom til Liverpool at det ville bli tøft å få spille fordi klubben har en stor historie. Vi har også gode forsvarsspillere her. Det er en Liverpool-legende foran meg i rekkene, nemlig Jamie Carragher.

- Jeg hadde en drøm om å spille. Jeg trodde jeg skulle få flere muligheter i Liverpool enn jeg har fått. Jeg vet imidlertid at Liverpool har troen på meg og at jeg kommer til å spille flere kamper neste sesong.