Cole imponert over Rodgers

Joe Cole er en av de som i dag setter seg på flyet foran Liverpools første treningskamper i Amerika. Han er imponert over Brendan Rodgers og håper å overbevise den nye manageren.

- Hva du får av ham er ærlighet, han har gjort det helt klart, og du vil få vite hvor du står, sier Joe Cole om Brendan Rodgers til liverpoolfc.com. 30-åringen ble forrige sesong lånt ut til Lille etter et skuffende første år hos Liverpool, men håper han kan greie å overbevise Rodgers om at han har en fremtid på førstelaget til de røde.

- Han er veldig klok taktisk. Du ser hva han gjorde ikke bare i Swansea, men også mens han var i Watford. Han har vært en suksess, han er ung og han er sulten, fortsetter Cole om den nye manageren på Anfield.

- Jeg kjenner ham fra mine dager hos Chelsea og jeg har ikke annet enn positive ting å si om han. Da jeg hørte at Liverpool var på utkikk etter manager, håpet jeg det ville bli Brendan. Ikke bare fordi han er en som ikke er ukjent for meg, men fordi jeg kjenner hans filosofi når det gjelder fotball. Jeg tror klubben har gjort det rette valget, han har imponert alle siden han kom hit. Det har vært som et friskt pust, en ny manager sørger alltid for et løft.

- Han har en stil som jeg er vant med fra West Ham og Chelsea. Hos West Ham hadde vi ikke alltid topp spillere, men vi prøvde alltid å spille. Hos Chelsea prøvde vi alltid å ha ballen på bakken.

- Jeg tror noen automatisk mener at du i engelsk fotball må være aggressiv, men en kan se på Spania. Ingen arbeider hardere enn Spania. De spiller et hurtig og bevegelig pasningsspill, og noen ganger er det hardere fysisk da du hele tiden må være i bevegelse, du må kjempe og være utholdende. Jeg har stor tro på det og mener det er fremtiden innen fotballen.

- Det tar imidlertid tid å forandre på ting. Det må være en prosess, men så lenge vi holder sammen og prøver å gjøre som manager ønsker da kan denne klubben sakte men sikkert komme tilbake.

- Manageren vet hva jeg kan gjøre. Han har sett meg i Frankrike og han vet hva jeg har prestert hos Chelsea og England. Nå gjelder det å komme i form, presse meg hver dag og i treningskampene, og ta vare på min sjanse.

- Over de to til tre neste ukene må jeg trene hardt, få spilt to eller tre kamper og så se hvor en er. Jeg trives her, jeg spiller fotball og jeg er en i stor klubb som jeg ønsker å være en del av.