Cole med målgivende

Joe Cole serverte målgivende pasning til Eden Hazard på 1-0 målet da Lille vant 4-1 hjemme mot Nancy i den franske serieavslutningen.

Cole fikk sjansen fra start for Lille, og var på farten med to avslutningsforsøk i løpet av kampens fem første minutter. Nye fem minutter var gått på kampuret da den utlånte Liverpool-spilleren slo en gjennombruddspasning som Eden Hazard satte i mål.

Nancy utlignet to minutter senere, men vertene var tilbake i føringen etter 23 minutter, da De Melo satte ballen i mål. Deretter ble det Hazard-show, med nye scoringer i det 27. og 34.minutt. Det siste på straffespark.

Flere mål ble det ikke i kampen. Joe Cole ble byttet ut i det 64.minutt.

Dette var altså siste serierunde i Frankrike, og Lille ble nummer tre i Ligue 1.

Totalt  i alle turneringer spilte Cole 42 kamper for Lille. 28 fra start og 14 som innbytter. Han gjorde seks mål på disse kampene, og noterte seg for tre målgivende pasninger.