Cole med nettkjenning

Utlånte Joe Cole spilte 78 minutter, og scoret ett av Lilles fire mål i dagens ligakamp i Frankrike. Innhopp for Pacheco.

Engelskmannen scoret i kveld sitt fjerde mål for den franske klubben, da han satte inn 2-0-målet mot Ajaccio hjemme på Stade Nord Lille Métropole.

Ajaccio sin forsvarsspiller, Yoann Poulard, åpnet imidlertid scoringsballet etter et drøyt kvarter da han satte ballen i eget nett. Joe Cole doblet ledelsen tjue minutter senere, og vertene gikk til pause med en komfortabel 2-0-ledelse.

Cole ble senere byttet ut til fordel for 20-årige Gianni Bruno, og innbytteren punkterte kampen da det gjenstod ti minutter. Ettertraktede Eden Hazard la på til 4-0 i det 87. minutt. På overtid reduserte Ajaccio ved Frédéric Sammaritano, men de tre poengene ble igjen i Lille. Klubben ligger på tredjeplass i den franske toppdivisjonen, sju poeng bak ledende Montpellier Hérault.

Daniel Pacheco fikk tolv minutter for Rayo Vallecano i kveldens tap mot Atlético Madrid. Kvarteret før spanjolen ble byttet inn for Raúl Bravo, scoret nemlig Radamel Falcao kampens eneste mål for Atlético. Rayo Vallecano ligger på 14. plass, ni poeng over nedrykksstreken. Det er fem kamper igjen av sesongen.

Gårsdagens leiesoldater: Bare Bijev fikk spilletid