Cole ser fremover

Joe Cole ser fram til sesongen, og håper å kunne hjelpe laget. Han har pratet med manageren om fremtiden, og tror de røde har ansatt riktig mann.

Den tidligere West Ham og Chelsea-profilen hadde en marerittsesong i sitt første år i Liverpool, og ble deretter sendt ut på lån til fransk fotball og den da regjerende ligamesteren Lille. Etter et år i Lille er han nå tilbake i Liverpool, og håper å kunne spille seg tilbake på laget.

- Da jeg kom hit ønsket jeg å være en del av oppturen til denne flotte klubben, og gjøre den suksessfull igjen. Det har ikke forandret seg. Jeg ønsker å være en del av dette laget, og det gjør vi alle sammen. Det er ingen vits å se seg tilbake - det er gjort. Jeg ser bare fram til sesongen, sier Cole til Telegraph.

- Jeg ser bare fremover. Alt jeg har gjort i min karriere er gjort, men jeg ønsker å skrive nye kapitler, og ønsker å hjelpe laget mitt. Jeg har pratet med Brendan, og slik jeg ser det er jeg her, ser fram til den nye sesongen, og tar det derfra.

- Det var godt å få unnagjort den første kampen mot Toronto, og det gjorde godt å ta på seg drakten igjen.

Han har også tidligere jobbet med Rodgers i Chelsea, og er begeistret for arbeidsmetodene til manageren.

- Supporterne har god greie på fotball, og har sett så mange store spillere. De vet også om de ikke fullt så gode spillerne. De vil også kjenne igjen en god manager, og dersom du snakker med hvem som helst vet de at de har en god manager. Jeg kan bare se oss gå i en retning, men vi må jobbe hardt for å forsikre at det vil skje.

- Det er ikke tradisjonelt for denne klubben å bytte managere, men vi behøver stabilitet nå. Alle må være innstilt, og jeg er hundre prosent sikker på at han er den rette mannen for jobben. Han er den beste som er der ute, og supporterne er smarte. De vet at sjette, sjuende og åttendeplasser de siste tre sesongene ikke er godt nok. Men vi er i en prosess nå, og den riktige mannen styrer.

- Jeg kan ikke forklare hvor imponerende han er. Guttene har alle blitt veldig imponert med alt han har gjort. Treningsøktene har vært gode. Alt handler om ball, og det er topp. Det er veldig taktisk. Du konsentrerer deg hardt og tenker hele tiden. Alle treningsøktene er strålende. Du kan se de unge guttene forbedre seg hele tiden, fordi de må tenke på hva de skal gjøre når de har ballen og når de ikke har den.

- Hver gang du skifter manager vil han ønske å sette sitt preg på spillet, og det vil ta tid, men vi gjorde det bra mot Toronto. Disse kampene er alltid tøffe. Banen var treg, men du kommer inn i det. Pasnngsspillet var bra. Det var en god start, men vi har mye vi må jobbe med.