Comolli fornøyd med Teixeira-handelen

Fotballdirektør Damien Comolli er meget godt fornøyd med at Liverpool sikret seg midtbanespilleren Joao Carlos Teixeira fra Sporting Lisboa.

Den 19 år gamle portugiseren ble offisielt klar for Liverpool tidligere denne uken, og vil nå begynne å trene sammen med Liverpools reservelag.

- Vi var heldige som fikk kjøpt ham. Både på Anfield og i den andre kampen vi spilte mot Sporting gjorde han det ekstremt bra. Vi speidet på ham gjennom hele gruppespillet i NextGen Series, forteller Comolli til Liverpool Echo.

- Han er en flott tilvekst for akademiet, og forhåpentligvis klarer han å prestere så bra at Kenny må vurdere å hente ham opp til Melwood, fortsetter franksmannen.

- Vi har kjøpt en spiller som vi mener er en av de beste i NextGen Series. Alle er fornøyde med at vi har klart å hente ham hit.

Comolli mener ellers at klubbens spillere har lært mye gjennom Liverpools deltakelse i NextGen Series.

- Det har vært en flott erfaring for dem, med både oppturer og nedturer. Det er akkurat hva vi ønsket for våre unge spillere. De har møtt ulike spillestiler, og det har vært en flott læreprosess. Vi var den første klubben som takket ja til å være med i turneringen, og jeg håper at turneringen bare vil vokse og vokse i fremtiden. Det var et enormt behov for denne type kamper i juniorfotballen.