Comolli lovpriser Kenny

Fotballdirektør Damien Comolli er raus i rosen av Kenny Dalglish etter at skotten førte Liverpool til topps i årets Carling Cup.

- Det handler ikke bare om at vi nådde finalen og slo Cardiff på straffespark. Finalen ble et lotteri, for du kan både score og bomme på et straffespark, og du blir enten helt eller syndebukk, så det er litt urettferdig. For meg handler det om en totalvurdering av klubbens prestasjoner og fremgang, ikke bare om et straffespark går inn eller utenfor, sier Comolli til Press Association.

- Det du ønsker er fremgang, og jeg mener at vi har vist fremgang på alle felt, både på og utenfor banen, de siste 12-14 månedene. Både når det gjelder troppens struktur, spillerne Kenny kan velge mellom, og de unge spillerne som akademiet produserer og som slår gjennom på førstelaget, fortsetter franskmannen.

- Alt er veldig positivt. Noen spurte meg i forrige uke om jeg synes Kenny gjør en god jobb siden vi hadde nådd finalen i Carling Cup, men for meg har han gjort en god jobb på alle områder. Han har gjort en enorm jobb med å få laget tilbake på skinnene og fått til en positiv stemning i garderoben og på treningsfeltet igjen. Kenny er en positiv person som sprer selvtillit til alle, både staben og spillerne. Han har gjort det strålende, og jeg kommer med glede til å gi ham all den støtten jeg kan.

- Det handler ikke bare om søndagens finale. Hadde vi tapt den, ville jeg sagt eksakt det samme. Fra dag til dag vet vi nøyaktig hva vi skal gjøre. Vi har strukturen på plass som jeg tror vil bringe suksess til klubben.

- Når du vinner trofeer gir det alle en enorm selvtillit, noe Manchester City-manager Roberto Mancini påpekte i fjor. Når du vinner det første trofeet bringer det masse gode ting til alle i klubben, og det tror jeg også vil skje nå.

- Du kan ikke lage noen timeplan for når trofeer skal vinnes. Vi trengte en utløsende faktor, og forhåpentligvis var søndagens seier den utløsende faktoren. Vi har veldig mye å spille for resten av denne sesongen, og forhåpentligvis kan vi bygge videre på det vi nå har gjort.

- Champions League er målet alle i klubben sikter mot. Når du ikke er med i Europa ønsker du å gjøre det godt i begge de nasjonale cupene, og fordi vi er Liverpool ønsker vi å spille i Champions League. Vi har haket av den ene rubrikken, og håper å kunne krysse av i de to andre også. Vi er veldig ambisiøse, og ønsker ikke å stoppe her. Sesongen vår er på ingen måte over. Den har akkurat startet.