Crouch angrer noe på Liverpool-exit

Peter Crouch opplevde sin beste tid i karrieren i Liverpool, og innrømmer at han angrer litt på at han forlot klubben til tross for at han ikke var fornøyd med spilletiden under Rafael Benítez.

Peter Crouch scoret 43 mål på 134 kamper for Liverpool mellom 2005 og 2008 før han ble solgt til Portsmouth. I dag venter gjensyn med gamleklubben når Stoke og Liverpool møtes i FA-cupen.
- Jeg tilbrakte trolig de beste årene av min karriere i Liverpool. Det er en fantatisk klubb, og vi hadde noen flotte år der vi vant FA-cupen og nådde Champions League-finalen, sier Peter Crouch til Mail on Sunday.

- Hvis jeg er etterpåklok, så burde jeg kanskje blitt litt lenger. Men Fernando Torres var i scoringsform og jeg følte at jeg ikke fikk beholde plassen uansett om jeg hadde scoret.

- Portsmouth kom med et meget godt tilbud. Straks det var klart at manageren ikke ville stå i veien, fikk det meg til å tenke at en overgang lå i kortene.

- Liverpool betyr fortsatt mye for meg. Supporterne var fantastiske mot meg. Når jeg hadde en dårlig periode, hørte jeg aldri noe mumling om meg. De ønsket alle at jeg skulle score. Jeg scoret ikke på de første 18 kampene, noe som var den psykologisk vanskeligste perioden i min karriere. Straks jeg fikk det første målet, gikk jeg hen og scoret flere.

- Det merkelige er at desto flere jeg scoret, jo mindre brukte Rafa meg. Veldig merkelig! Jeg husker at jeg scoret to mot Galatasaray, men spilte ikke de neste tre kampene. Du kunne ikke lese Rafa!

Livet er enklere under Tony Pulis i Stoke.
- Manageren er trolig mer åpen enn Rafa var.

Crouch lover at det ikke blir noen robotdans dersom han skulle score mot Liverpool i dag.
- Selvsagt ønsker jeg å score og at vi skal gå til semifinalen, men jeg har stor respekt for Liverpool, så jeg kommer ikke til å ta en robotdans foran The Kop.