Dalglish forventer reaksjon

Kenny Dalglish mener spillerne har lært av søndagens tap mot Newcastle. Treningene denne uken har vært imponerende. Spillerne er bestemte på å slå tilbake med seier mot Aston Villa.

Pepe Reina ble utvist mot Newcastle, mens Andy Carroll gikk rett i garderoben etter å ha blitt byttet ut mot sin tidligere arbeidsgiver. Frustrasjonen var tydelig til stede blant spillerne på søndag.
- Pepe ble utvist og Andy Carroll ble byttet ut. Begge var frustrert, men det er håndtert og var ute av verden på søndag, sier Kenny Dalglish.

- Alt som måtte gjøres ble gjort der og da, slik at det ikke skulle ligge og ulme. Jeg vet ikke hvordan andre utenfor klubben har reagert, men vi har reagert skikkelig, raskt og korrekt.

- Dørene er lukket. Vi har lært leksen vår. Spillerne kom inn på mandag og trente. Treningene har vært veldig imponerende.

- Selvsagt er alle skuffet over de seneste resultatene, men den eneste måten å ta for oss det på er ved å trene så hardt som vi har gjort.

- Vi kan endre til vår fordel de sakene som er innenfor vår jurisdiksjon. Det andre som skjedde kan vi ikke forandre på fordi det ikke er innen vår jurisdiksjon, så det er ikke noe poeng å se på det.

- Vi må tenke på oss selv. Spillerne har kommet inn og vært meget bestemte, noe de alltid er, for å få et positivt resultat på søndag.

- Alle må heve seg, men den beste måten er ved å vinne. Det er det spillerne er bestemte på å gjøre. De liker ikke å gå av banen etter et tap. Den skuffelsen er en dyd på en måte dersom vi kan kontrollere den.

- Vi må holde sammen – spillere, fans, støtteapparat og eiere. Alle holder sammen. Som jeg har sagt tidligere, vi har bedre mulighet for å komme gjennom dette dersom vi holder sammen.

- Besluttsomheten og kvaliteten finnes, og kanskje ting som noen ganger er utenfor egen kontroll kan avgjøre resultater i vår favør. Vi vil ikke få det hvis vi ikke jobber hardt for å få oss selv i en god posisjon.

- De må legge skuffelsen og frustrasjonen til side og innse at de er gode spillere.

Dalglish fikk spørsmål om hvordan han selv kommer til hektene.
- Jeg har ikke vært nedbrutt. Jeg har vært skuffet, men jeg har ikke vært nedbrutt.

Aston Villa tapte 2-4 mot Chelsea i forrige ligakamp. De må klare seg uten kreftsyke Stilyan Petrov.
- De har selvsagt vært uheldige med nyheten om Stilyan Petrov. Det setter fotballen litt i perspektiv. De endret mye på laget i forrige uke. Dersom de var opprørte på grunn av Stilyan, viste de det ikke i kampen mot Chelsea.

- Vi vet det kommer til å bli vanskelig. Vi trenger hverandres støtte både på og utenfor banen.

Kilder: Liverpoolfc.tv, Press Association, espn.co.uk