Dalglish håper på bedre uttelling

Kenny Dalglish er fornøyd med spillet Liverpool viste i 2011, men synes laget har vært uheldig med hele 17 avslutninger i treverket. Venter en tøff oppgave mot City.

I morgen venter ligaleder Manchester City på Etihad Stadium. Liverpool får tilbake Luis Suarez fra karantene. Kenny Dalglish håper at laget kan få større uttelling på sjansene i 2012.
- Som jeg har sagt mange ganger tidligere, så synes jeg ikke spillerne har fått belønning som fortjent for prestasjonene, sa Kenny Dalglish på sin pressekonferanse før Manchester City-kampen.

- Kanskje 3. januar kommer til å bli kampen vi får litt mer av det vi fortjener for flott spill, innsats og oppofrelse spillerne har lagt ned. Vi får krysse fingrene.

- Det er bra å få 2011 unnagjort fordi jeg ikke synes vi var så heldige i de kampene vi spilte i første halvdel av sesongen.

Liverpool og Manchester City spilte 1-1 i det motsatte oppgjøret på Anfield i november. Dalglish vet at Liverpool står overfor en vanskelig oppgave.
- Vi får se, se hvordan vi har det og hvordan vi kommer til å spille. Vi har den ytterste respekt for det de har gjort. Det er alt vel og bra å si at de har mye penger, men de har også et godt lag.

- Vi kommer bare til å dra dit og spille uansett hvilke elleve de bringer på banen. Det spiller ingen rolle hva de koster. Vi skal gi mye for fotballklubben og forsøke å få et resultat.

Kenny Dalglish fikk spørsmål om det var bra å ha Steven Gerrard tilbake nå med et så tett kampprogram.
- Vi er henrykt over å få en hvilken som helst av våre spillere tilbake. Vi verdsetter alle våre spillere. De er alle meget viktige for oss. Vi skal respektere og sette pris på alt de gjør for denne fotballklubben.

- Noen vil få mer ros enn andre, og noen vil få mer kritikk enn andre, men de alle legger ned en god jobb. Vi er henrykt over innsatsen til hver spiller her, spesielt i første halvdel av sesongen.

Manchester City tapte 0-1 mot Sunderland i går, og har kun to dager før de møter Liverpool.
- Jeg synes Roberto hadde et stort poeng etter kampen da han sa at spillerforeningen bør se på saken for spillerne. Hvis du synes kampene kommer tett, hva synes spillerforeningen om det?

- Jeg synes tv har vært til stor hjelp for mange i Premier League, så vi kan ikke kutte av hånden som forer oss.

- Det må være litt sunn fornuft, og jeg synes det er litt urimelig med kamp 1. og 3. januar. Generelt bør det være rimelig tid for spillerne å restituere seg. Jeg vet at folk har sagt at han har en stor tropp og nok til å sette opp to lag, men spillerne må likevel tas med i betraktning. Det er de som er attraksjonen.