Dalglish krever umiddelbar respons

Kenny Dalglish forventer en umiddelbar respons fra spillerne etter det skuffende 1-3-tapet mot Bolton i helgen. To cupoppgjør, mot Manchester City og Manchester United, venter denne uken.

- Jeg var irritert og skuffet, mest over innstillingen, oppofrelsen og tilnærmingen til kampen. Dette var ikke oss, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Hele sesongen har vi gitt spillerne komplimenter for måten de har jobbet på, men jeg synes ikke vi kunne gjøre det på lørdag. Tilnærmelsen til kampen var elendig.

- Om de hadde de neste to kampene i tankene, vet jeg ikke. Men hver eneste kamp vi spiller er en viktig kamp.

- Hvis de ønsker å oppnå suksess i denne fotballklubben, må de forstå at vi respekterer alle motstanderne vi møter. Vi vil aldri være i stand til bare å møte opp og få et resultat.

- Jeg vet ikke hvor den innstillingen kom fra, men det er nødvendig at den blir rettet på raskt. Å si hvor bra Bolton er det enkle alternativet. Vi gjorde det vanskelig for oss selv. Kollektivt spilte vi ikke.

- Det var selvsagt en uakseptabel forestilling. Nå skal vi rette tankene mot Man City-kampen. Vi må løse våre egne problemer. Hva skal vi gjøre for å få det riktig? Det samme som vi alltid gjør, arbeider.