Dalglish mener frustrasjonen tok overhånd

Liverpool-manager Kenny Dalglish mener rødtrøyene tapte fordi de ikke maktet å håndtere frustrasjonen etter å ha kommet under.

- Jeg synes vi begynte bra. Vi holdt ballen i laget og skapte noen sjanser, men frustrasjonen tok overhånd etter at Newcastle tok ledelsen, sa Dalglish til BBC rett etter kampslutt på St. James' Park.

Liverpool var på høyde med Newcastle før sidebyttet, men Merseyside-gjestene kollapset etter hvilen og tapte til slutt fortjent 2-0.

- Spillerne var skuffet over å ligge under. Andy Carroll løp rett i spillertunnelen fordi han var frustrert, og det var kanskje også grunnen til at Pepe Reina ble utvist. Vi må lære å kanalisere frustrasjonen på riktig måte.

Dommer Martin Atkinson hadde ingen god dag på St. James' Park, og begge lag mente seg snytt for hvert sitt straffespark. TV-bildene viser også at Newcastle-back Danny Simpson trolig handset da han reddet en heading på streken i første omgang.

- På en annen dag ville vi fått straffe i den situasjonen. Simpson hadde også blitt utvist, og vi hadde fått spille mot ti mann. Men det er ikke noe poeng i å synes synd på oss selv. Det skulle vært straffespark, men dommeren vinket spillet videre. Slik er spillet, fortsatte han.

Dalglish mener at Andy Carroll ikke filmet da han gikk overende etter å ha rundet Newcastle-keeper Tim Krul tidlig i kampen. Kampleder Atkinson viste Liverpool-spissen det gule kortet - en avgjørelse Kenny altså er uenig i.

- Han gikk ikke etter straffespark. Det var ikke straffe, men Andy gikk ikke for å få straffesparket. Jeg tror bare han ikke maktet å holde seg på beina, avsluttet Dalglish overfor BBC.