Dalglish om laget mot Oldham

Kenny Dalglish varsler at han vil gi spillere som ikke har fått så mange sjanser fra start i ligaen muligheten mot Oldham. Aurelio er skadefri og tilgjengelig igjen.

Kenny Dalglish har gitt spillere som ikke har startet regelmessig i Premier League tillit i Carling Cup-kampene denne sesongen, og manageren gir innrykk av at han vil gjøre det samme når League One-klubben Oldham gjester Anfield i FA-cupens 3. runde i morgen.
- FA-cupen har blitt undergravd på mange måter og i mange kretser av ulike grunner. Men vi kommer ikke til å nedprioritere den, sa Kenny Dalglish til pressen på Melwood.

- Det er en turnering som er der for å vinnes. Vi kommer til å ta fatt på Oldham-kampen med samme innstilling og vilje som vi har hatt i Carling Cup. Carling Cup er noe folk har gjort det samme med, undergravd og nedprioritert. Men vi har gjort jobben vår så bra som vi muligens kunne ha gjort, og vi har fått vår belønning for det.

- Vi har hele tiden sagt hvor bra spillerstallen er. Kanskje dette er en mulighet for oss til å gi spillere i troppen det de fortjener ved å gi dem muligheten til å starte kampen, men det betyr ikke at vi undergraver eller er respektløse på noen måte. Vi behandler Oldham med full respekt.

Luis Suarez er suspendert og Lucas Leiva er ute med langtidsskade. Fabio Aurelio er derimot tilbake fra skade.
- Fabio er frisk og tilgjengelig, så vi er ganske bra stilt med spillere.

På tirsdag tapte Liverpool 0-3 mot Manchester City.
- Vi er selvsagt ikke fornøyd med det som skjedde mot Manchester City. Jeg synes ikke prestasjonen var så dårlig, men det var god læring for oss. Det bare reflekterer viktigheten av å være kliniske, og de var kliniske. Hvis vi skal komme dit alle ønsker at klubben skal være, så må vi være mer kliniske.

- Vi har arbeid i gang. Det er mange spillere som kom inn ved starten av sesongen, så det er vært god læring for dem.

- Å komme tilbake på banen etter den uken vi har hatt på og utenfor banen er det beste vi kan gjøre. Det vil være en fin tid for våre folk å vise støtte for hverandre – for spillerne å vise sin takknemlighet overfor fansen for den støtten de har gitt oss nylig, og også vice versa.

Både Craig Bellamy og Steven Gerrard ble byttet in mot Manchester City.
- Når Craig og Steven kom inn, så vi litt livligere ut, innrømmer Dallgish.

Morgendagens kamp er den første hjemmekampen til Dalglish i en hjemlig cupturnering siden Dalglish tok over for ett år siden.
- Ja, men når vi har hatt hjemmekamp tidligere, så har vi ikke vært så suksessfulle, har vi? Vi ønsker ikke å gjenta den historien. Det kommer til å bli vanskelig fordi det er en stor kamp for dem å komme til Anfield. Jeg er sikker på at dersom de taper kampen, vil det ikke være grunnet mangel på innsats. Vi må matche deres innsats og sørge for at vi kommer best ut av det.

- Ligaplasseringen betyr ingenting i cupene eller i andre kamper. På en hvilken som helst dag kan ethvert lag slå alle andre. Hvis du ikke er forberedt mentalt og psykisk, kommer du til å bli mye vanskeligere for deg selv.


Kilder: Liverpoolfc.tv, Press Association