Dalglish ønsker samme spill og støtte

Kenny Dalglish håper at spillerne presterer på samme måte som mot Manchester City. Får de også samme støtte fra tribunen, øker muligheten for avansement i FA-cupen.

- Opptredenen fra alle som har en følelse for Liverpool Football Club var fantastisk på onsdag, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Supporterne var fantastiske. De holdt spillerne i gang, og spillerne holdt dem gående. Begge hjalp hverandre.

- Over to kamper var vi klart det beste laget. Vi fortjente å gå videre. Alle må opptre på samme nivå på og utenfor banen på lørdag. Dersom vi spiller på den måten og får den støtten vi har, vil det gi oss en bedre mulighet til å avansere i FA-cupen.

Craig Bellamy stjal overskriftene ved å score det avgjørende målet mot sin forrige klubb Manchester City. Steven Gerrard sammenlignet angriperen med Gary McAllisters bidrag i trippelsesongen 2001.
- Craig var fantastisk her om dagen. Ulike personer velger forskjellige måter å vise sin takknemlighet og respekt. Hvis Steven velger Gary Mac, så er det greit. Men Bellers må bare være seg selv og gjøre sitt. Hans opptreden ga alle på laget et løft, og det ga tilskuerne et løft, fortsetter Dalglish.

- Men det er ikke bare Craig som kan gjøre det. Det er også andre spillere på laget som kan det. Han er den som ser ut til å stjele overskriftene etter kampen på onsdag, og det er fantastisk for ham og for oss. På lørdag kan det imidlertid være noen andre.

- Det viktigste for oss er at vi holder sammen som et lag. Det vil alltid være noen som vil få mer publisitet og overskrifter enn andre. Men vi behøver ikke å begynne å tro på det vi leser i avisene. Vi kan bare fortsette å konsentrere oss om kampen og sørge for at vi kommer til å bli suksessfulle som lag.

Liverpool møter Cardiff City i Carling Cup-finalen søndag 26. februar. Men før den tid står to kamper mot Manchester United og ligamøter med Wolverhampton og Tottenham på programmet.
- Det er alltid en hyggelig opplevelse å komme til Wembley, men det er mange kamper før den tid. Vi kan ikke bli revet med, og vi kan heller ikke la det blokkere vår reelle intensjon som er å kjempe i hver kamp vi spiller.

- Vi har fått vår belønning, men dette er en annen utfordring, der vi må heve oss dersom vi ønsker å gå videre i FA-cupen.