Dalglish tilbake i Liverpool

Kenny Dalglish er tilbake i Liverpool etter et møte med eierne. Ifølge Tony Barrett i The Times har Dalglish verken trukket seg fra managerjobben eller blitt avskjediget. Gjennomgang av sesongen 2011/12 vil fortsette videre.

Kenny Dalglish har returnert til Merseyside etter samtaler med Liverpools eiere, Fenway Sports Group, i Boston. Liverpool-manageren reiste sammen med sin assistenttrener Steve Clarke til Massacusetts i går for et møte med hovedeier John W Henry og formann Tom Werner. Gjennomgang av den nylig avsluttede sesongen sto på agendaen.

Som planlagt reiste Dalglish tilbake til Heathrow etter at møtet var ferdig, mens Clarke ble værende igjen i Boston, hvor han sammen med Henry og Werner så Boston Red Sox vinne 6-1 mot Seattle Mariners.

Kenny Dalglish verken trakk seg eller ble avskjediget på møte, noe det har blitt spekulert mye om i dag. Alle parter ble imidlertid enige om å fortsette prosessen med å vurdere sesongen.

Henry og Werner søker en forklaring på hvorfor Liverpool bare endte på 8. plass i Premier League. Eierne ønsker også at Dalglish og Clarke skal legge frem en visjon om hvordan de skal revitalisere klubben.

FSG har allerede avskjediget Damien Comolli og andre personer i fremtredende stillinger i Liverpool FC. De vil ikke motsette seg å ta store avgjørelser, men de vet at det vil bli en helt annen sak å fjerne Dalglish, som er en meget populær mann blant Liverpools supportere.

Dalglish vil fortsette å planlegge for fremtiden ved å studere spillere og finne transfermål som han synes vil forsterke Liverpool slik eierne er ute etter. Men inntil gjennomgangen av sesongen er avsluttet vi det være umulig å si med stor sikkerhet om Dalglish vil få satt disse planene ut i praksis.

Kilde: The Times