Dalglish tror på en fruktbar preseason-tur

Manager Kenny Dalglish tror Liverpool FC kan dra nytte av preseason-turen til Nord-Amerika i dobbel forstand, ved at klubbens merkenavn blir styrket samtidig som spillerne kommer i form.

Liverpool skal spille tre kamper på den andre siden av Atlanteren. Den første mot Toronto FC i Canada den 21.juli. Deretter venter kamper mot Roma og Tottenham i USA.

- Det er to sider ved en slik tur. Det handler om å bygge en global merkevare og utvikle den. Vi har vært i Asia, og mottakelsen vi fikk der var helt utrolig. Det er nesten uforståelig mange Liverpool-supportere der. Nå reiser vi til Nord-Amerika, noe som er svært passende ettersom eierne kommer fra Boston. Vi skal spille kamper i Toronto, Boston og Baltimore. Det er viktig for oss å reise dit og nå ut til folk som ikke kan komme hit, sa Dalglish på sin pressekonferanse på Melwood i dag.

- Men turen er også viktig for å få spillerne i form. Vi reiser ganske tidlig for å akklimatisere oss og få unnagjort en del trening. Vi vil spille kampene, komme hjem igjen og se frem til mer preseason-trening her hjemme, fortsatte han.

- Alle ser frem til turen, hvor vi møter tre gode lag i form av Toronto FC, Roma på 100 år gamle Fenway Park, og Spurs.

Liverpool har også besøkt Nord-Amerika tidligere. Blant annet like etter 2.verdenskrig, hvorpå de røde vant ligaen i 1946/47. Den gangen returnerte laget i langt bedre form enn da de dro.

- Dersom vi kan finne samme restaurant som de besøkte, vil vi benytte den, spøkte Dalglish i dag.