Det blir nye likskuer etter Hillsborough-tragedien

High Court i London har opphevet de tidligere likskuene til de 96 ofrene i Hillsborough-tragedien og beordret nye likskuer.

Hillsborough-familiene er ett steg nærmere den rettferdigheten de søker. High Court slo nemlig i dag fast at de 21 år gamle likskuene i etterkant av Hillsborough-tragedien, der det ble slått fast at alle de 96 som omkom døde som følge av en ulykke, skal oppheves, og at det skal foretas nye likskuer. De nye likskuene vil trolig bli holdt i Doncaster.

- Den 12.september fikk verden høre sannheten om hva som skjedde på Hillsborough gjennom Hillsborough Independent Panel sin rapport, noe som var av stor betydning og en svært følelsesladet dag for alle. I dag har High Court opphevet de opprinnelige likskuene, noe som er et nytt steg i riktig retning for de etterlatte og de overlevende i kampen for rettferdighet, sier administrerende direktør i Liverpool FC, Ian Ayre, i en kommentar til Liverpoolfc.com.

- Alle i Liverpool FC vil fortsette å støtte kampen for rettferdighet, og vi håper at alle som ble berørt av tragedien kan finne litt trøst i dagens kjennelse, sier han videre.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.