Digitalt medlemskap og Juniorklubb lanseres!

I dag lanserer Supporterklubben to nye medlemskap. Du kan nå lese «The Kopite» digitalt på ditt brett eller datamaskin. Samtidig lanserer Supporterklubben egen juniorklubb for å treffe enda flere røde.

Fra i dag kan du lese medlemsbladet The Kopite både på papir, pc, og brett. Dette er tilgjengelig for alle medlemmer (minus familiemedlemskap), men vil være billigere for dem som velger Digitalt medlemskap.
— Dette er et stort og viktig steg for oss inn i den digitale framtida, sier daglig leder Tore Hansen.
— Ut i fra undersøkelser vet vi at mange medlemmer ønsker tilgang til Kopite både på papir og digitalt. Nå gir vi dem denne muligheten ved å lansere digitalt medlemskap – som blir et billigere medlemskap enn de som også vil ha print-utgaven, påpeker Hansen.
De med vanlig medlemskap vil også kunne lese bladet digitalt.

For å få til dette har Supporterklubben lansert en egen Kopite-app som gjør bladet tilgjengelig både på de fleste brett og PC eller MAC. I AppStore søker du etter på «LFCSCSB», mens du må søke på «Kopite» i GooglePlay.

Sjekk de nye medlemskapstypene her

Direkte til Google Play

Direkte til AppStore

Hansen understreker at alle medlemmene (minus familiemedlemmer) vil få tilgang til digitalt Kopite. Dette er ikke noe bare et fåtall får gleden av. Du kan i tillegg velge å stå kun som digitalt medlem og få billigere medlemskontingent.

For å logge på må medlemmet ha en pålogging som fungerer på Min Side på Liverpool.no. For PC eller MAC vil du kunne laste ned en PDF-versjon av bladet inne på Min Side.
Medlemmene vil maks ha tilgang til de åtte siste bladene digitalt (kun Kopite 8 ligger der nå).

— Å utvikle digitale produkter til de fleste plattformer ikke gratis, sier Supporterklubbens daglige leder. Samtidig vet vi gjennom de undersøkelser som er gjort at dette er etterspurt og ønsket av mange. Vi er opptatte av å kunne tilby nye og bedre produkter og også å følge med i den digitale revolusjonen som nå skjer. På sikt regner vi også med å trykke betydelig færre blader, noe som vil gi en miljøgevinst.  Det vil også ha en positiv økonomisk effekt for foreningen i årene som kommer. Siden nyttår har porto på blad gått opp med ca 15 %.

JUNIORKLUBB
I dag lanserer også Supporterklubben en egen juniorklubb. Målgruppen er satt til 6-13 år, men det er ingen absolutte grenser for hvem som kan stå som medlem. Det velger du selv.

Formann Pål Chr Møller beskriver det som en stor dag når LFCSCSB lanserer to nye attraktive medlemskap. – Vi viser at vi henger med i tiden med å tilby medlemskapet digitalt. Samtidig har det over tid vært et mål å kunne tilby et bedre og mer målrettet tilbud for de yngre. Det håper vi å kunne gjøre gjennom den nyopprettede Juniorklubben. Målet er å skape enda mer tilhørighet, begeistring og kunnskap om de røde fra Anfield i den yngre aldersgruppen.

- Møller sier at medlemskapspakkene som sendes ut et par ganger i året – og etter hvert et eget område på «nye» Liverpool.no vil gi noe eget til en viktig målgruppe. Dette er viktig for fremtiden og for å få med nye generasjoner røde.
Selv om Juniorklubben blir det dyreste medlemskapet i LFCSCSB, er det ikke her vi skal tjene pengene i årene som kommer.
- Det er relativt kostbart å drive en slik klubb og vi har priset det billigst mulig i forhold til innholdet. På sikt regner vi med å gå i omtrent null på dette medlemskapet, sier Møller som nå er spent på tilbakemeldingene på de to nye medlemskapene.

FAQ
Her finner du en det spørsmål og svar rundt de nye medlemskapene. 

Under ser du de forskjellige medlemskapstypene i LFCSCSB: