Downing fryder seg over vakker scoring

Stewart Downing fryder seg over å ha blitt matchvinner i kvartfinalen i FA-cupen mot Stoke, og er meget godt fornøyd med scoringen sin.

Vingen satte ballen kontant i mål på et vakkert Liverpool-angrep i det 57.minutt, og Anfield-klubben er dermed klare for spill på Wembley for andre gang denne sesongen. I semifinalen møter de røde enten Everton eller Sunderland.

- Jeg er henrykt over seieren. Det var en tøff kamp, men hovedsaken er at vi er videre. Nå kan vi se frem til en ny tur til Wembley, sier Downing til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes denne scoringen er høydepunktet i Liverpool-karrieren min så langt. De store kampene har vært morsomme, og ligacupfinalen var også en stor opplevelse. Dette var en vanskelig kamp, og måten vi gjorde vinnermålet på, og det faktum at jeg gjorde mål på Anfield, gjorde dette til en god følelse. Jeg er glad for at jeg ble matchvinner, fortsetter han.

- Luis ga oss ledelsen med en flott scoring. Vi har sett på trening at Maxi og Luis forstår hverandre godt. Det var flott veggspill mellom dem, og Luis skrudde ballen forbi forsvareren slik at keeperen så den for sent. Det var en strålende avslutning av Luis.

- Jeg synes vi fortjente seieren. Vi var det eneste laget som gikk fremover og skapte noe. Ikke noe galt sagt om Stoke. Det er mange lag som kommer hit og legger seg bakpå. Vi måtte være tålmodige til tider, og jeg kan forstå at supporterne blir frustrerte når det ikke går bra. Men de må være tålmodige, for vi har spillerne som kan åpne opp forsvarsrekker. Vi beviste det til slutt.

- Nå ser jeg frem til semifinalen. Forhåpentligvis får jeg spille i den. Uansett hvem vi møter, har jeg tro på at vi skal nå finalen så lenge vi spiller slik som nå.

Downing er ellers opptatt av situasjonen til Fabrice Muamba, etter at Bolton-spilleren kollapset med hjertestans i deres kvartfinale mot Tottenham på lørdag.

- Alle her i klubben tenker på ham. Dette er trist. Jeg så kampen på lørdag, og det var utrivelig det som skjedde. Jeg kjenner ikke Fabrice personlig, men etter hva jeg har hørt er han en flott gutt. Dette er triste tider. Alle tenker på ham, og forhåpentligvis går det bra med ham.