Downing håper på formoppsving i påsken

Stewart Downing håper at Liverpool kan bruke påskekampene mot Aston Villa og Blackburn til å gjenfinne noe av momentumet før FA-cupmøtet med Everton på Wembley.

Liverpool har én seier og seks tap på de seneste syv ligakampene, men har også beseiret Stoke i FA-cupen i den perioden. Stewart Downings tidligere klubb Aston Villa gjester Anfield påskeaften, mens Blackburn venter på tirsdag. Fire dager senere spiller Liverpool mot Everton på Wembley i semifinalen i FA-cupen.
- Vi må konsentrere oss om ligaformen vår, sier Stewart Downing ifølge Liverpoolfc.tv.

- Vi ønsker å ta fatt på semifinalen på bakgrunn av noen gode resultater. Vi gjorde det bra før Carling Cup-finalen. Vi la den kampen til side og fikk et flott resultat mot Brighton.

- Selv om det er Everton, bør det ikke bli noe annerledes denne gang. Gode resultater vil hjelpe til å bygge opp momentumet slik vi gjorde tidligere. Vi ønsker å ha med oss selvtillit til den kampen.

- Disse kampene er vinnbare, men vi må gå ut og gjøre det. Det har vært mange vinnbare kamper vi har tapt denne sesongen.

Stewart Downing håper å være tilbake i startoppstillingen mot Aston Villa etter å ha startet på benken i 0-2-tapet mot Newcastle. Kantspilleren har nettet to ganger for Liverpool. Begge scoringene har kommet i FA-cupen.
- Jeg er sikker på at jeg kommer til å score flere mål. Jeg må bare komme i de riktige posisjonene. Jeg har vært uheldig til tider med å treffe stolpe og tverrligger, men jeg skal holde det gående. Forhåpentligvis vil jeg få noen flere før sesongen er over.