Downing hyller Dalglish

Stewart Downing trives med å spille for Kenny Dalglish og Liverpool. Etter ni måneder på Merseyside konkluderer vingen med at King Kenny kan sitt fag.

- Kenny hadde vært borte fra manageryrket en stund, men han kan fortsatt sitt fag. Hadde han ikke kunnet det, ville han ikke klart å ta laget til ligacupfinalen. Han har samlet en flott tropp her, uttaler Downing til LFC Magazine.

- Det må være vanskelig for ham å ta ut laget med den troppen han har til rådighet. Han må ta ut en startellever, og det er vanskelig når alle presterer opp mot sitt beste. Det er en del av jobben til en manager, og jeg synes han har klart det veldig bra, fortsetter den tidligere Aston Villa-spilleren.

- Ved å vinne et trofé har klubben gjort det bra, og Kennys omdømme har blitt styrket ytterligere. Jeg trives med å spille for ham. Så snart jeg hørte at han var interessert i meg, ønsket jeg å komme å spille for ham på bakgrunn av det jeg hadde hørt om ham tidligere.

- Jeg trives her, og jeg er sikker på at han trives med jobben. At vi vant et trofé har gitt ham et løft også. Det er flott å vinne trofeer, og når du vinner ett ønsker du å gjøre alt for å bygge videre på det. Jeg er sikker på at manageren og staben vil understreke det for oss spillerne.