Downing med råd til Sterling

Stewart Downing har kommet med råd til Raheem Sterling etter at 17-åringen ble innlemmet i A-landslagstroppen til kveldens VM-kvalifiseringskamp mot Ukraina.

Downing ser likhetstrekk med sin egen karriere. Også han fikk et tidlig gjennombrudd.

- All honnør til Raheem Sterling. Han er en god spiller. Han fortjener denne sjansen. Han har gjort det bra i to vanskelige kamper mot Manchester City og Arsenal, sier Downing til Liverpools offisielle nettsted.

- Vi spilte ikke bra mot Arsenal, men jeg syntes han var en av de som sto frem. Han er veldig moden for alderen. Han lytter, og han har en lys fremtid. Han har mange erfarne spillere rundt seg, og det samme var tilfelle for meg da jeg var ung spiller i Middlesbrough, fortsetter han.

- Jeg spilte sammen med topp proffer som Paul Ince og Gareth Southgate, og hadde gode folk rundt meg som kunne hjelpe meg. Raheem er utvilsomt i godt selskap her i klubben, og skal jeg gi ham et råd må det være å lytte og lære, og bare fortsette med det han gjør for øyeblikket. Lytte til råd fra manageren og spillerne som han spiller sammen med ute på banen.