Downing satser på at alle gode ting er tre

Etter to skuffelser i ligacupfinaler satser Stewart Downing på at alle gode ting er tre når Liverpool og Cardiff barker sammen på Wembley 26.februar.

Downings Middlesbrough vant turneringen i 2004, men Downing ble sittende på innbytterbenken gjennom hele finalen mot Bolton. I 2010 gikk det enda verre for vingen, da hans Aston Villa tapte for Manchester United.

- I den første finalen jeg var involvert i, var jeg ubenyttet reserve for Middlesbrough. Jeg skulle ønsket jeg hadde fått spille i den finalen, men jeg var jo uansett involvert, uttaler Downing til Liverpooolfc.tv.

- Den andre finalen var for Villa mot Manchester United. Det var flere ting som ikke gikk vår vei. Vidic skulle ha vært utvist tidlig i kampen. De fikk en straffe, og tok ledelsen. Vi var litt uhedlige den dagen. Det hadde vært fint å fått en vinnermedalje, men slik gikk det ikke.

- Forhåpentligvis får jeg en denne gangen. Du jobber hardt for å komme til finalen, med turer til bortekamper i Exeter og Brighton. Du husker disse kampene. Det var tøffe kamper, så det hadde vært fint å fullføre jobben på Wembley.