Drakamp om Carroll

Manager Alan Pardew hos Newcastle innrømmer at Andy Carroll er tilgjengelig for salg, men det er nå opp til klubbens ledelse om man greier å komme til enighet med Liverpool.

Liverpool synes i går å lekke til avisene at man ønsker £20M for Andy Carroll, etter at man tidligere har avvist en henvendelse om låneavtale med mulig senere permanent overgang til Newcastle.

Ifølge lokalavisen Chronicle skal Newcastle også være interessert i å kjøpe den store spissen tilbake til St. James’ Park, og at man skal ha kommet med et bud på £13M.

Manager Alan Pardew bekrefter i dag overfor avisen at han gjerne vil ha Carroll i sin stall, men at det nå er opp til eier Mike Ashley og ledelsen i klubben om å bli enig med Liverpool. Han innrømmer at Liverpools nr.9 er blitt gjort tilgjengelig for kjøp, men det antas at spilleren selv helst vil tilbake til nordøst.

- Hele prosessen dreier seg nå mer om formannen og styret i Liverpool, sier Pardew om situasjonen med Andy Carroll. – Vi har et utmerket lag her, en glimrende tropp, og hvis Andy Carroll kommer vil det bare styrke oss.

- Det hele er enkelt, noen overganger vil bli avgjort på ledelsesnivå. Jeg er satt litt utenfor, det får bli som det blir.

- Det har blitt sagt at han er tilgjengelig, og hvis vi blir involvert vil det være på grunn av prisen da vi vet han er god nok.