Drømmer om finale

Suso var til stede da Liverpool vant mot Cardiff i finalen i ligacupen forrige sesong, som tilskuer. Han vil gjerne til en ny sluttkamp, som spiller.

Det er usikkert hvorvidt Suso vil bli involvert i kveldens kamp mot Swansea. Spilleren som fyller 19 år i november har startet de fire siste kampene i Premier League, hvor Liverpool for øvrig er ubeseiret, og kan bli hvilt hvis Brendan Rodgers har ham i tankene fra avspark mot Newcastle til helgen.

Spanjolen vil uansett håpe på avansement til kvartfinalen i Capitol One Cup, når man møter et Swansea som også er inspirert av spanske farger. Hvis han er på banen, vil Suso være klar til å være aktør i en straffesparkkonkurranse om nødvendig.

- Da vi var der forrige sesong var det en vakker dag. Hvis vi kan gjenta det vil det være fantastisk, forteller Suso til Liverpoolfc.com om finalen mot Cardiff på Wembley sist februar.

- Skal vi til Wembley må vi imidlertid først slå ut Swansea. Det er hva vi tenker på nå, og så er det kampen mot Newcastle til søndag i ligaen. Vi møter begge på Anfield og vi må vise andre lag at de står overfor sin vanskeligste dag.

- Vi må prøve å vinne hver kamp, både for oss selv og fansen. Vi har vært litt uheldig med noen av målene vi har sluppet inn, men vi har spilt mot noen virkelig gode lag med gode spillere.

- De har gjort det meget bra og har noen spanske spillere på laget, fortsetter unggutten om kveldens motstander Swansea.

- Jeg kjenner en av dem veldig godt (Chico Flores), da han er fra samme by som meg (Cadiz). Jeg snakker med ham stort sett hver dag. Vi kommer godt overens, men vi snakker aldri om fotball, bare personlige saker.

- Jeg er ikke overrasket, han er en god spiller som er i stand til å score mange mål, kommenterer Suso om toppscorer Michu.

- De spiller på en tilsvarende måte som oss, men vi er Liverpool og vi må tenke på vårt spill og gå ut på banen for å vise hva vi kan gjøre.

- Det er greit for meg, jeg vil være klar. Jeg er ikke redd for det, svarer 18-åringen på spørsmål om han vil være beredt til å gå fram hvis det blir straffesparkkonkurranse.