Duo fornøyd med Kelly

Stewart Downing og Joe Hart synes at Martin Kelly har klart seg bra på A-landslaget. Forsvarsspilleren har blitt lagt merke til av landslagssjefen etter godt spill for Liverpool.

Martin Kelly debuterte på Englands A-landslag i treningskampen mot Norge. Forsvarsspilleren kom med i EM-troppen etter at Gary Cahill måtte trekke seg på grunn av kjevebrudd. Landslagssjef Roy Hodgson har imidlertid fått kritikk for å ikke foretrekke den mer rutinerte Manchester United-spilleren Rio Ferdinand. 

- Kels er en stille fyr. Han gjør bare jobben sin. Han kommer til å bli en toppspiller. Han er et utmerket talent. Han er fortsatt en ung gutt, sa Stewart Downing til pressen i Krakow i går.

- Når han spilte for Liverpool denne sesongen, gjorde han det meget bra. Manageren har sett hans ferdigheter. Han har funnet seg meget bra til rette.

Manchester City-keeper Joe Hart er også full av lovord for 22-åringen.
- Han gjør det meget bra, han finner seg til rette. Han kom inn og gjorde det bra mot Norge. Vi er fornøyd med det han har gjort her.

- Han kom inn og trente bra. Det er ganske mange Liverpool-spillere her, og det har gjort det lettere for ham. Jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det bra.