Duo i gang med OL-forberedelsene

Luis Suarez spilte 30 minutter, mens Sebastian Coates nettet ett av målene da det uruguyanske OL-landslaget beseiret Liverpool fra Uruguay med 3-1 i en treningskamp.

Det uruguayanske OL-landslaget har hatt 22 spillere, inkludert Sebastian Coates, på treningsleir i en uke allerede. Luis Suarez sluttet seg til troppen i går sammen med ytterligere to overårige spillere - Egidio Arevalo Rios og Edinson Cavani. Dermed befinner det seg nå 25 spillere på treningssamlingen. Suarez er en av fire overårige.

I dag sto treningskamp mot Liverpool fra Uruguay på programmet. Både Sebastian Coates og Luis Suarez var med fra start. Sebastian Coates tegnet seg på scoringslisten i de 45 minuttene han spilte, mens Luis Suarez var på banen i en halvtime. Landslagssjef Oscar Tabarez byttet ut hele laget i pausen.

Den endelige OL-troppen på 18 spillere er ennå ikke offentliggjort, men må være innmeldt til FIFA 9. juli. Hvert lag kan maksimalt ha tre overårige i troppen, mens 15 spillere må være født etter 1.1.1989.