Duo skal spille EM-kvalik

Jack Robinson og Andre Wisdom har kommet med i troppen til England U19 til eliterunden i EM-kvalifiseringen. Nye jaktmarker for Diouf og Whittle.

Det engelske fotballforbundet har offentliggjort sin tropp på 18 mann til eliterunden i EM-kvalifiseringen for U19-lag. To Liverpool-spillere har kommet med i troppen til kampene på Deepdale (Preston) og Spotland (Rochdale) i tidsrommet 25-30.mai. Det dreier seg om forsvarsspillerne Jack Robinson og Andre Wisdom.

England møter Montenegro, Slovenia og Sveits i løpet av disse fem dagene, og må vinne gruppen om de skal nå EM-sluttspillet i Estland i juli. England starter med kamp mot Slovenia på Deepdale fredag 25.mai, møter deretter Montenegro på Spotland to dager senere, før man avslutter mot Sveits på Deepdale onsdag 31.mai.

Englands tropp:

Målvakter: Sam Johnstone (Manchester United), Connor Ripley (Middlesbrough).

Forsvarsspillere: Eric Dier (Everton, på lån fra Sporting Lisboa), Luke Garbutt (Everton), Todd Kane (Chelsea), Michael Keane (Manchester United), Jack Robinson (Liverpool), Andre Wisdom (Liverpool).

Midtbanespillere: Ross Barkley (Everton), Nathaniel Chalobah (Chelsea), Larnell Cole (Manchester United), Harry Kane (Millwall, på lån fraTottenham Hotspur), John Lundstram (Everton), George Thorne (West Bromwich Albion).

Angripere: Benik Afobe (Reading, på lån fra Arsenal), Patrick Bamford (Chelsea), Saido Berahino (West Bromwich Albion), Will Keane (Manchester United).

Tidligere Liverpool-angriper El-Hadji Diouf ser ifølge Daily Mail ut til å havne i Leeds, nå som hans kontrakt med den allerede nedrykksklare Championship-klubben Doncaster løper ut etter denne sesongen. Leeds er i samtaler med senegaleseren om en overgang til Elland Road.

Dunfermline Press melder at den tidligere Liverpool-junioren Alex Whittle har skrevet under en treårskontrakt med Dunfermline. 19-åringen følger dermed i fotsporene til karer som Adam Hammill og Calum Woods. Livingston skal også ha forsøkt å sikre seg spilleren som begynte karrieren på Liverpools akademi som 6-åring. Whittle ble frigitt av Liverpool i fjor, og har siden trent på Nike Football Academy – et akademi for klubbløse spillere i Storbritannia.

Den utlånte Liverpool-junioren Toni Silva har mistet sin mor. Morens sykdom og dødsfall er årsaken til at portugiseren ikke har figurert særlig mye for utlånsklubben Northampton Town den siste tiden.