Echo: Eierne kommer først neste uke

Liverpool Echo tilbakeviser rapporter i engelsk presse om at eierne har fremskyndet sitt besøk på grunn av hendelsene på Old Trafford lørdag.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at eier John Henry og formann Tom Werner kommer til Merseyside, men ikke før i neste uke. Rapporter i engelsk presse har antydet at de har fremskyndet reisen på grunn av at Luis Suarez nektet å håndhilse på Patrice Evra, men så skal ikke være tilfelle.

Henry og Werner har hele tiden hatt intensjon om å overvære Carling Cup-finalen mot Cardiff City på Wembley søndag 26. februar, og det er fortsatt slik. Deres plan om å ankomme neste uke er ikke forandret etter hendelsene på Old Trafford lørdag.

Antydningen om at eierne skal komme tidligere for å legge en plan for å reparere klubbens globale rykte har blitt avfeid som fullstendig sludder. Eierne har heller ikke blandet seg inn i Liverpools respons etter lørdagens kamp, men overlatt det ansvaret til Ian Ayre.

Ayre var i samtaler med Kenny Dalglish etter kampen før de ble enige om uttalelsene med unnskyldninger fra Suarez og Dalglish og en offentlig kritikk av Luis Suarez fra Ian Ayre.

Henry og Werner ble underrettet og støttet Ian Ayres respons fullt ut. De så på uttalelsene, men endret ikke disse. Eierne har heller ikke bedt lederne på Anfield om å komme med en unnskyldning. Henry og Werner skal imidlertid være fornøyd med hvordan klubben har håndtert situasjonen.