Echo: - Flere endringer mot Anzhi

Liverpool Echo opplyser at Brendan Rodgers kommer til å gjøre flere endringer på laget til møtet med Anzhi Makhachkala i Moskva på torsdag.

Luis Suarez, Steven Gerrard, Daniel Agger, Martin Skrtel og Joe Allen kommer alle til å bli hvilt mot Anzhi Makhachkala, melder Liverpool Echo. Glen Johnson og Pepe Reina vil heller ikke bli risikert etter nylig å ha fått behandling for hvert sitt hamstringproblem.

Brendan Rodgers ønsker å ha sine nøkkelspillere i best mulig form før søndagens Premier League-oppgjør mot Chelsea. Liverpool vil ikke returnere fra Russland før tidlig fredag morgen. Kampen mot Anzhi vil derfor være en mulighet til å gi spilletid til spillere som ikke har figurert så ofte i startoppstillingen denne sesongen.

Jamie Carragher vil være kaptein for de røde, og det ligger også an til startplass for Sebastian Coates, Jordan Henderson, Nuri Sahin, Oussama Assaidi og Jack Robinson.

Uten Suarez har Rodgers begrensede alternativer i angrep. Den tyske U19-landslagsspilleren Samed Yesil vil håpe å få en ny sjanse til å vise seg frem positivt etter at han slet i hjemmedebuten mot Swansea i forrige ikke. Det forventes også at Adam Morgan og Michael Ngoo er på flyet til Russland.

Morgan, som fikk sin førteslagsdebut mot Hearts i august, håper igjen å bli en del av Rodgers’ planer etter nylig å ha trent på akademiet i Kirkby istedenfor Melwood.

Ngoo har ennå ikke figurert på førstelaget. Spissen, som kom fra Southend i 2009, nettet for U21 i 5-1-seieren mot Wolverhampton på mandag.