Echo: Van Gaal er ikke tilbudt noen jobb ennå

Liverpool Echo skriver at rapporter om at Louis van Gaal allerede er blitt tilbudt jobben som sportsdirektør i Liverpool FC ikke medfører riktighet.

Det var The Guardian som i går kveld meldte at Van Gaal har blitt tilbudt stillingen som sportsdirektør i Anfield-klubben. Dette tilbakeviser James Pearce i dagens Liverpool Echo.

- Liverpools eiere planlegger å holde samtaler med den rutinerte nederlenderen Louis van Gaal om en mulig rolle for ham på Anfield. Men rapporter om at den tidligere Barcelona-manageren allerede har blitt tilbudt stillingen som sportsdirektør er skivebom, skriver Pearce.

Echo hevder videre at Van Gaal, som ikke har hatt managerjobb siden han forlot posten som Bayern Münchens manager i april 2011, har gjort det klart at han er interessert i å jobbe for Liverpool. 60-åringen ønsker imidlertid å tas med i betraktningen når den ledige managerstillingen på Anfield skal fylles, mens Fenway Sports Group helst ønsker ham som sportsdirektør i tospann med en yngre manager i den nye organisasjonsmodellen de planlegger i Liverpool FC.

- Inntil møtet mellom Van Gaal og Fenway Sports Group har funnet sted, er det helt i det blå om Van Gaal vil fylle en rolle i Liverpools fremtid eller ei, skriver Pearce.