EL kan bli del av pre-season

Kenny Dalglish sier at eventuelle tidlige kvalifiseringskamper i Europa League ikke vil påvirke tur til USA. Manageren oppmuntret av fremgangen til klubbens unggutter.

Liverpool er klare for kvalifisering til Europa League gjennom å vinne Carling Cup, men dersom klubben ikke kommer høyere i ligaen eller også vinner FA-Cupen, vil det bety offisiell kamp så tidlig som 2.august. Det er imidlertid ikke noe som bekymrer Kenny Dalglish, og en tur til USA i slutten av juli vil uansett ikke bli påvirket.

- Vi vil ha spilt tre kamper før 2. august, forklarer Dalglish overfor Liverpool Echo. – Hvis vi må spille på det tidspunktet (i Europa League), vil vi inkludere det i vår pre-season. Vi vil ta det som to kamper under pre-season. Vi vil komme tilbake fra Amerika på lørdagen før den aktuelle torsdagen.

Kenny Dalglish sier også i intervjuet med Liverpool Echo at han er oppmuntret over de ungguttene som spiller på klubbens reservelag og at det er spillere som nærmer seg førstelagstroppen.

- Alle unggutter utvikler seg på forskjellig måte og til forskjellig tid. De er nå i ferd med å presse seg frem og deres prestasjon nylig mot et erfarent lag fra Everton var virkelig oppmuntrende for alle. Akademiet ser ut til å være i rimelig god forfatning.

- Vi har fortsatt unge karer som Flano (Jon Flanagan) og Jack (Robinson) i førstelagstroppen og hvis vi behøver å bringe inn flere fra akademiet, eller at det passer at de trener med oss, da vil vi gjøre det.

- Vi kommer imidlertid ikke til å gå ut med navn eller posisjoner.