EM-drømmen brast for Jones og Crump

Liverpool-forsvarer Lloyd Jones nettet for Wales U17 mot vertsnasjonen Ungarn i dagens kamp i eliterunden i EM-kvalifiseringen, men waliserne tapte stort og har ikke lenger sjanse til å kvalifisere seg for EM-sluttspilllet. EM-drømmen er også over for Ryan Crump og Skottland U17.

Wales U17 tapte hele 5-1 i dagens EM-kvalifiseringskamp mot Ungarn i Telki. Liverpools Lloyd Jones reduserte til 2-1 fire minutter etter pause, men ungarerne vant altså til slutt stort. Waliserne ligger med dette resultatet sist i gruppe 7, og står uten poeng etter to kamper. De har dermed ingen mulighet til å kvalifisere seg for EM-sluttspillet uansett utfall av den siste kampen i gruppen, mot Belgia på onsdag. Jones spilte forøvrig hele dagens kamp.

Ryan Crump voktet igjen buret for Skottland U17, i deres kamp mot Danmark på Cappielow Park i Greenock. Danmark vant kampen 3-2, og dermed er EM-drømmen over for skottene som kom på tredjeplass i gruppe 6.