En mer intelligent Bellamy blir stadig bedre

Craig Bellamy er blitt kåret til månedens spiller i Liverpool de to siste månedene, og 32-åringen sier at han er blitt en klokere spillere enn hva han var under forrige periode på Anfield.

- Folk som har sett meg nylig, som min far, vil si til meg, «du synes bare å bli bedre». Jeg tror ikke det bare har med erfaringen som spiller å gjøre, men at jeg er blitt mer intelligent på banen, forteller Bellamy til Liverpools hjemmeside.

- Jeg har alltid arbeidet hardt for laget, men også til tider gått på løp for meg selv. Nå forstår jeg, defensivt, hvor jeg må være og hvordan en skal organisere. Nå blir jeg ikke skuffet om jeg ikke får ballen til enhver tid.

- Oversikten og det å sette pris på laget har vokst, noe som synes å gjøre meg til en bedre spiller.

- Det at jeg har beholdt den fysiske formen utover i sesongen kan jeg takke alle her i klubben for. De følger nøye med på hva jeg gjør og manageren har vært glimrende. Han har tatt meg ut i enkelte kamper, og latt meg hvile i andre. Derfor er jeg fortsatt frisk og i form.

- Det blir ikke særlig større enn dette, sier Craig foran kampen mot Man U. – Spesielt på Old Trafford, som er et herlig sted å spille, og når en representerer en klubb som Liverpool er det en stor begivenhet.

- Jeg har alltid likt å spille der, for å være ærlig. Gressmatta er stor, noe som hjelper min måte å spille på, men først og fremst er det bare en stor begivenhet.

- Da jeg var her forrige gang fikk jeg ikke med meg denne kampen. Jeg tror jeg hadde pådratt meg en leggskade, men forhåpentligvis får jeg sjansen denne gangen. Uansett om jeg starter eller er på benken, vil jeg være der for å ta til meg atmosfæren. Liverpool mot Manchester United er spesielle kamper.