En sjanse for Henderson

Jordan Henderson var ubenyttet reserve da Liverpool ligaåpnet mot West Bromwich. I kveld kan han få en sjanse til å vise seg frem mot Hearts.

Henderson hører til den sjeldne rasen spillere som spilte i en stor internasjonal turnering før han spilte i europacupene. Han fikk som kjent et par innhopp for England i sommerens EM, mens han debuterte i europacupene da han spilte for Liverpool mot Gomel i Hviterussland. Hans eneste kamp for Liverpool denne sesongen, hvor han fikk gult kort og ble byttet ut etter en drøy times spill. Selv om han imponerer mot Hearts i kveld, er Henderson sannsynligvis tilbake på benken når Liverpool møter Manchester City på søndag.

- Europaligaen er en fin cup å være med i. Muligheten til å få spille europacup var selvsagt noe jeg tenkte på da jeg sluttet meg til Liverpool. Når du kommer til en enorm klubb som denne ønsker du å spille europacup. Både fansen og klubben ønsker det, sier Henderson til Liverpool Daily Post.

- Jeg er sikker på at årets Europa League vil bli en fin erfaring for oss. Vi reiser til Tynecastle for å vinne kveldens kamp. Sifrene spiller ingen rolle. En seier vil holde for oss, fortsetter midtbanespilleren.

- Det hadde vært flott for alle oss spillerne om vi nådde finalen i denne turneringen. Vi må sørge for å gjøre en skikkelig jobb, og så får vi se hvor langt det tar oss.