England røk i ekstraomgangene

England U19 tapte sin semifinale i andre ekstraomgang mot et Hellas med ti mann.

I en dramatisk semifinale røk England U19 i dag ut fra U19 EM i Estland. Grekerne tok ledelsen etter 38 minutter ved Mavroudis Bourgaidis, før de fikk sin målvakt utvist på overtid av førsteomgangen. Robert Hall brente straffesparket for engelskmennene.

I andre omgang scoret Benik Afobe etter 56 minutter, og 1-1 sto seg til full tid. Jack Robinson spilte hele kampen for England, som aldri klarte å utnytte fordelen med å ha en mann mer mot et dyptsittende Hellas, til tross for at de var det beste laget. I det 108 minutt scoret Charalambos Lykogiannis, og England er ute.

Conor Coady ble sittende på benken hele kampen.

I finalen møter Hellas vinneren av Frankrike og Suso sitt Spania. Den semifinalen spilles kl. 19.00.