England-spillerne og Borini ikke aktuelle mot Roma

Fabio Borini og de seks England-spillerne som deltok i EM slutter seg til Liverpools tropp i dag. De kommer neppe i aksjon mot Roma på onsdag, og kanskje heller ikke i EL om ti dager.

Steven Gerrard, Andy Carroll, Stewart Downing, Jordan Henderson, Glen Johnson, Martin Kelly og nyervervelsen Fabio Borini vil ankomme Boston i kveld. De syv spillerne begynner preseason-treningen med Liverpool ved Harvard University i morgen.

Brendan Rodgers ønsker ikke å forhaste seg med spillerne som har deltatt i EM. De kommer sannsynligvis ikke til å spille mot Roma på Fenway Park natt til torsdag skandinavisk tid. Det er også usikkert om de blir med mot FK Renova eller FC Gomel  i 3.kvalifiseringsrunde i Europa League om ti dager. Rodgers' prioritet er å få spillerne klare til ligaåpningen mot West Bromwich 18. august.

- Jeg ser bare frem til å få alle spillerne tilbake. Det er flott å se de unge spillerne her, men det er også viktig å få hele gruppen sammen og få noen nye signeringer hit, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Jeg må se hvordan det står til med spillerne når de ankommer på mandag. Vi har ti dager før Europa League-kampen, men de kommer tilbake etter en pause. Vi ønsker selvsagt å gjøre det bra i Europa League, men til syvende og sist handler det om å bli klar til 18. august.

- Spillerne flyr inn sent mandag, så deres første treningsøkt blir på tirsdag. Det er en lang sesong, og jeg må sørge for at jeg beskytter spillerne.

- Det går bra for øyeblikket, og jeg ønsker å fortsetteslik. Hvis vi kan tilføre litt kvalitet til gruppen, så vil vi være klare.