Engstelig Carroll før gjensyn

Andy Carroll innrømmer at det vil bli spesielt å møte gamleklubben Newcastle på søndag. 22-åringen trodde ikke han ville vinne et trofe så tidlig i karrieren på Anfield.

- Jeg pleier ikke å bli nervøs, men dette kan kanskje bli annerledes, forklarer den store spissen til LFC Magazine. – Hele familien og alle vennene mine vil være der, men de er så engasjert i fotball at jeg ikke er sikker på hvem de vil holde med.

- Det er flott å se at Newcastle gjør det så bra. Det er klart at jeg følger med dem, jeg er oppvokst der og var heldig nok til å få spille for dem. De vil alltid bety noe.

- Vi skulle ha vært høyere på tabellen i Premier League og jeg tror at alle vet det, fortsetter Andy om hvordan det har gått i hans første sesong på Anfield. – Vi vet at vi må vinne flere kamper hjemme. Vi har imidlertid gjort det meget bra i cupene så langt, ved å vinne Carling Cup og komme til semifinalen i FA-Cupen. Det har derfor vært fremgang. Hvis vi skulle greie å vinne begge cupene, da vil det gi alle et enormt løft foran neste sesong.

- Som spiller, vil en få enorm selvtillit ved å vinne trofeer. Det gjør en veldig stolt å kunne si at du har vært en del av Liverpools historie. Jeg kom hit for å vinne trofeer og medaljer, men jeg trodde ikke det ville skje så fort.

- Jeg har vært veldig heldig som har fått lære av de to, svarer Carroll på spørsmål om hvor mye folk som Alan Shearer og Kenny Dalglish har betydd for ham. – Greit, Shearer var bare manager over en kort periode men hans tilstedeværelse, hans aura, var spesiell.

- Dalglish snakker alltid til oss, hvorvidt det er om trening, kamper eller andre ting. Han er alltid der for å hjelpe, lære oss noe nytt.