Enrique månedens spiller i november

Jose Enrique har blitt kåret til Standard Chartered LFC Player of the Month for november. Luis Suarez og Daniel Agger fulgte på de neste plassene.

Jose Enrique fikk 45 prosent av stemmene på Liverpoolfc.com. Deretter fulgte Luis Suarez med 33 prosent og Daniel Agger med 7 prosent.

Enrique spilte seks kamper for Liverpool i november og nettet sitt første mål for klubben i ligakampen mot Wigan. 26-åringen har operert både i sin vanlige backrolle og i en mer offensiv rolle på vingen.

- Det føles bra. Det er første gang jeg har vunnet prisen i klubben, og det er en glede. Jeg håper jeg kan fortsette med denne formen, sier Jose Enrique til Liverpoolfc.com ved prisoverrekkelsen.

- Det var ok å spille på midtbanen. Jeg føler meg komfortabel der. Jeg foretrekker imidlertid å spille venstreback ettersom det er min posisjon. Dersom jeg må, spiller jeg der igjen. Det er ikke noe problem.

- Jeg har alltid vært en offensiv back, så den posisjonen er bare mer offensiv enn defensiv, så jeg føler det fint der.

- Jeg ønsker å si tusen takk til supporterne som har stemt på meg. Jeg håper at jeg kan fortsette å spille på denne måten og forsøke å hjelpe laget så godt jeg kan.

Enrique feiret sin første scoring for Liverpool med å sutte på tommelen og dedisere målet til sin ufødte sønn Adrian.
- Det var en fantastisk følelse å score mitt første mål. Det er bare to-tre uker igjen til han blir født. Da vil vi ham her, og jeg kan ikke vente på det.

Luis Suarez var sammen med Evertons Marouane Fellaini og Manchester Uniteds Chicharito nominert til Barclays Player of the Month for november. 25-årige Fellaini fikk prisen.