Enrique øyner Wembley-retur

José Enrique er svært glad for å ha vunnet sin første vinnermedalje i England, men håper å returnere med Liverpool til nasjonalarenaen senere i sesongen for å kjempe om FA-cuptrofeet.

Jose Enrique var med å vinne Carling Cup i forrige måned, og venstrebacken håper på en cupdobbel denne sesongen. I FA-cupen har man kommet frem til kvartfinalene, og for de helrøde venter Stoke på Anfield.
- Alle trivdes så godt på Wembley at vi ønsker å komme tilbake dit, sier Luis Enrique ifølge Liverpool Echo.

- Det var fantastisk å vinne et trofé i min første sesong her, og jeg tror vi har en god mulighet til få enda et. Men det er fortsatt to kamper å spille før vi er i finalen, og vi må ha fokus på dem.

- Det er vanskelig å spille mot Stoke. Det er et ordentlig engelsk lag som hele tiden sparker ballen frem til spissene. Vi må være på vakt ved innkast og hjørnespark. De er ikke enkle å beseire.

Liverpool går til kampen etter en strålende oppvisning mot Everton.
- Det er spesielt å spille mot Everton, spesielt for fansen, og det var stort å spille den kampen. Vi spilte bra og scoret tre mål. Det var så viktig at vi tok tre poeng. I mange kamper denne sesongen har vi spilt bra, men ikke fått poengene fordi vi har vært uheldige foran mål.

- Vi må være realistiske når det gjelder Champions League. Vi er ti poeng bak, så det kommer til å bli meget vanskelig, men vi skal forsøke fordi ligaen ikke er ferdig ennå. Det er fortsatt mange poeng å spille om. Vi må få sammen en seiersrekke. Hvis vi spiller som mot Everton, kan vi vinne mot alle.