Et glimt av håp

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC har fått et lite glimt av håp om å sikre seg Nuri Sahin likevel, etter problemer med midtbanespillerens antatte overgang til Arsenal.

Liverpool trodde de hadde tapt kampen med Arsenal om tyrkerens underskrift på en låneavtale for kommende sesong, og Brendan Rodgers hadde begynt å se på andre alternativer i transfermarkedet..

23-åringens overgang til Emirates er imidlertid fortsatt ikke i orden, fordi The Gunners ønsker å inkludere en mulighet til å gjøre overgangen permanent. Real Madrid er ikke villige til å gå med på en slik klausul, og dermed synes Sahins fotballfremtid fortsatt å være uklar.

Liverpool FC har imidlertid ifølge Echo distansert seg fra rapporter som har antydet at Sahin har snudd ryggen til Arsenal og er på vei til Anfield. Klubbledere i Liverpool insisterer overfor Echo at ingen avtale er på plass når det gjelder Sahin, men lokalavisen tror at håpet er tent igjen i så måte blant de som styrer og steller i korridorene under The Kop.