Får nesten full billettkvote

Liverpool kommune opplyser at restriksjonene som resulterte i redusert billettkvote for Manchester United til ligakampen på Anfield i høst er opphevet. Dermed får United mer enn 6000 billetter til FA-cupkampen i slutten av januar.

Liverpool FC kan ennå ikke bekrefte hvor mange billetter Manchester United vil få, men vanligvis blir hele Anfield Road Lower satt av til bortelagets supportere i FA-cupen. Den seksjonen har en kapasitet på 6.400 tilskuere. Av sikkerhetsmessige vil det imidlertid bli fratrukket 300 billetter ettersom de to setene på enden av hver rad ikke skal selges. I tillegg skal det det være en sikkerhetssone mellom Anfield Road End og Centenery Stand. Totalt får United sende over tre ganger så mange tilskuere til Anfield som på tilsvarende kamp i Premier League i oktober.

- Vi har tatt med i betraktningen hvordan Manchester United-supporterne oppførte seg i den Premier League-kampen når det kom til blokkering av innganger og trappeoppganger, sier Stephen Clare i Liverpool byråd ifølge Press Association.

- Det var fortsatt bevegelser bakerst på tribuneseksjonen, men ikke i like stor grad som tidligere år. På grunn av større kapasitet til denne kampen har vi likevel informert Liverpool FC om at to seter på enden av hver rad ikke skal selges av sikkerhetsmessige årsaker. Dette kommer i tillegg til den normale segregeringen som har vært på plass i de seneste FA-cupoppgjørene, og det er mellom Anfield Road End og Lower Centenery.

- Liverpool FC vil ha ansvaret for å avgjøre det eksakte antallet billetter dette resulterer i.

Ifølge Press Association Sport vil det av sikkerhetsmessige årsaker heller ikke bli solgt billetter til Liverpools supportere på første rad på Anfield Road Upper. I FA-cupen har bortelagene i utgangspunktet krav på 15 prosent av billettene.