Finalen også på csports.no

Carling Cup-finalen vises på Canal+ Fotball, Canal+ Sport HD og csports.no. Canal+ starter sendingen en halvtime før avspark.

Canal+ har tv-rettighetene til å vise Carling Cup-finalen mellom Liverpool og Cardiff søndag 26. februar. Avspark klokken 17.00. Oppgjøret sendes direkte på Canal+ Fotball, men studiosendingen starter en halvtime tidligere. I fotballstudio fra klokken 16.30 har programleder Anne Sturød med seg fotballekspert Lars Tjærnås, og det blir analyser, aktuelle reportasjer og intervjuer. Fra kommentatorplass på Wembley er Øyvind Johannessen.

Kampen vises også på den pan-nordiske kanalen Canal+ Sport HD fra kl 16.55. Canal+ opplyser dessuten at de sender finalen på Internett, på csports.no. Etter det vi har fått opplyst koster en kampbillett 99 kroner.

I Sverige overføres kampen på Canal Sport 1 med sendestart klokken 16.30. I Danmark har man ikke studiosending, men går rett på fra klokken 16.55. I Sverige og Danmark kan også finalen kjøpes på Internett, på henholdsvis csports.se og csports.dk.

Se her for øvrige kanaler som overfører Liverpool-Cardiff.