Flanagan gleder seg til ny sesong

Jon Flanagan gleder seg til å ta fatt på en ny sesong, hvor han håper å få mer spilletid enn han fikk i 2011/12.

Flanagan spilte 8 førstelagskamper sist sesong, og står nå bokført med 15 førstelagskamper totalt i karrieren. Nå håper sidebacken på ytterligere fremgang under Brendan Rodgers.

- Jeg fryder meg over at vi er igang igjen. Jeg har hatt litt ferie nå, og alle klør etter å spille kamper igjen, sier 19-åringen til Liverpoolfc.com.

- Jeg har hatt en samtale med manageren. Han sa jeg skulle fortsette å jobbe hardt, trene 100% og se hva som skjer. Forhåpentligvis får jeg spille flere kamper denne sesongen og så ta ting derfra, fortsetter han.

Flanagan var skadet da 2011/12-sesongen ble avsluttet. Derfor begynte han preseason-treningen tidligere enn alle andre.

- Jeg hadde en liten skade da vi tok ferie, så jeg kom tilbake en uke tidligere enn alle andre. Ingen andre var der, bare jeg og fitness-trenerne. Det er alltid fint å komme igang igjen og få en tidlig start.

- Jeg er helt skadefri nå, og tilbake i full trening, så det er bra for meg. Jeg skal stå på videre, og forhåpentligvis unngår jeg flere skader. Jeg gleder meg til å komme i gang med sesongen.

Ettersom han kom tilbake før alle andre fikk Flanagan også en god mulighet til å bli godt kjent med Brendan Rodgers.

- Han legger opp til en annen spillestil. Han har fortalt oss alt om hvordan han jobber, og det høres bra ut. Jeg gleder meg til å jobbe mer sammen med ham, og så får vi se hva dette året bringer med seg.

- Vi jobber på treningsfeltet hver dag nå, og jobber på den måten han ønsker at vi skal jobbe. Det ser bra ut. Spillestilen ser ut til å passe de fleste av spillerne, og alle er henrykt over planene han har.

- Han har sagt oss at vi skal presse og jobbe hardere for å vinne ballen, og når vi får tak i den skal vi holde på den. Det fungerer bra for alle.

Flere ferske unggutter har trent med førstelagsspillerne på Melwood så langt.

- De elsker det. Det er alltid fint for dem å få komme opp til Melwood, slik jeg selv gjorde for et par år siden. Det er stort for dem å få denne erfaringen med å trene på Melwood med førstelagsspillerne.

Sidebacken er klar på hva som er hans målsetting for sesongen.

- Jeg ønsker å spille meg inn på førstelaget, spille mer jevnlig og utvikle meg videre. Jeg gleder meg til sesongen starter, og så får vi se hva den bringer med seg. Forhåpentligvis gjør jeg det bra. Dette blir en ny start for alle, og supporterne gleder seg også, så nå kribler det i beina etter å komme i gang med alvoret.