Flere vil ha Spearing

Kampen om å sikre seg Jay Spearing fra Liverpool før transfervinduet stenger hardner til. Wolves og Aston Villa har kastet seg inn i kampen med Bolton om midtbanespillerens navnetrekk.

The Guardian skriver at Jay Spearing nå vurderer de ulike tilbudene han har fått, etter at Wolves og Aston Villa har uttrykt ønske om å skrive kontrakt med Liverpool-spilleren. Bolton Wanderers har jaktet Spearing en god stund nå, og har vært sikre på å få tilslaget på spilleren. Men rapporterer om at Spearing har takket ja til en £3M-overgang til Reebok Stadium virker noe forhastet.

The Guardian hevder i alle fall at Spearing fortsatt ikke har tatt noen endelig avgjørelse om sin fotballfremtid. Han skal imidlertid selv foretrekke å bli lånt ut fra Liverpool for hele inneværende sesong, fremfor å bli solgt.

Spearing har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og har fortsatt ikke gitt opp håpet om å spille seg til fast plass på de rødes lag.

Situasjonen har blitt mer komplisert for midtbanespilleren i løpet av de siste to døgnene, ettersom minst tre klubber til har vist interesse for ham. Aston Villa har kommet med en forespørsel, og har bedt om å bli holdt informert om hva som skjer rundt Spearing, mens Wolves har vært enda mer pågående i sitt forsøk på å hente Liverpool-spilleren til Molineux.