Fokuserer på kommende kamper

Kenny Dalglish insisterer på at både han og spillerne har lagt gode resultater mot Manchester City, Manchester United og Wolverhampton bak seg. Fokus er nå kun på de kommende kampene.

De røde skal ut i en rekke viktige kamper i februar. Ligakamper mot Tottenham og Manchester United, 5.runde i FA-cupen mot Brighton og ligacupfinale mot Cardiff.

- De gode resultatene den siste tiden har ikke gått til hodet på oss. Vi var gode nok, sterke nok og realistiske nok etter Bolton-kampen til å ta oss sammen, regruppere og få disse tre resultatene, sa Dalglish på sin pressekonferanse i dag.

- Disse positive resultatene går ikke til hodet på spillerne, og det er bra for oss. Vi sa forrige uke at vi hadde 16 ligakamper igjen. Vi skal spille finale i Carling Cup og 5.runde i FA-cupen. Vi skal gjøre vårt ytterste for å få mest mulig ut av de kampene. Vi begynte med seieren over Wolverhampton Wanderers. I tillegg til en seier, leverte vi virkelig godt spill.

Neste oppgavge for Dalglish og hans menn er mot Tottenham mandag kveld.

- Spurs var litt uheldige i begynnelsen av sesongen. De hadde et par vanskelige kamper. De ble slått av Manchester United og tapte 5-1 på hjemmebane for Manchester City. Men etter det har de prestert meget bra, og har vært like gode som noen andre i ligaen.

- Dette blir en veldig vanskelig kamp for oss, men det blir en fantastisk kveld og en stor begivenhet for alle. Dersom man kun ligger fem poeng bak teten og har 15 eller 16 kamper igjen, må man rent matematisk betrakte dem som tittelutfordrere.

Liverpool håper imidlertid å fortsatt være ubeseiret på hjemmebane denne sesongen også etter mandagens kamp. Dessverre har sju av de 11 hjemmekampene endt uavgjort.

- Vi kunne hatt – og jeg mener vi hadde fortjent – mange flere poeng enn vi har fått. Ut fra spillet mener jeg vi hadde fortjent det, men vi har ikke fått disse poengene. Vi må bare stå på videre. Vi har tro på det vi driver med, og hvordan vi jobber. I det store og hele er vi på riktig vei, så vi fortsetter bare på samme måte.

- Uansett om det er på bortebane eller hjemmebane, forventes det at man gjør sitt beste når man spiller for Liverpool FC. Det forventes at du får så mye som mulig ut av hver eneste kamp.

- Vi har spilt uavgjort i mange kamper på Anfield som vi kanskje kunne ha vunnet. Dersom vi hadde vunnet fire av de sju uavgjortkampene ville vi hatt åtte poeng til. Vi ligger ikke for langt bak. Vi skal holde koken, og så får vi se hva som skjer ved sesongslutt.