Følte laget endelig fikk det de fortjente

Kenny Dalglish var storfornøyd med hele laget etter at Liverpool slo Norwich 3-0 på Carrow Road i kveld. Manageren følte laget endelig fikk som fortjent, og er glad for at Luis Suarez spiller i rødt.

Liverpool har slitt i ligaen i 2012, og kveldens 3-0 seier over Norwich var kun den fjerde ligaseieren for Kenny Dalglish sitt mannskap etter nyttår. Til tross for å spillemessig ha dominert de fleste av sine kamper denne sesongen, har man ikke lykkes med å få ballen i mål - men i dag satt det.

- Det var en flott seier. Nivået på spillet vårt på var ingen overraskelse, for de har spilt slik mange ganger denne sesongen, men uten å få med oss det vi fortjener, sa Kenny Dalglish til pressen etter kampen.

- Selv i en fantastisk lagseier vil alltids en individuell prestasjon utskinne andre, men Luis scoret tre mål og vil få mesteparten av overskriftene. For oss handlet det om hvordan man tok på oppgaven, og det arbeidet ga oss resultatet.

- Vi er veldig fornøyd med hvordan de spilte i dag, på samme måte som vi er fornøyd med hvordan de spilte forrige helg da de ikke fikk resultatet de fortjente. Hver eneste spiller i stallen kan spille for oss mot hvem som helst.

- De fortjener skryt for hvordan de utførte jobben. Det gledelige var at spillet ble belønnet med et skikkelig resultat.

Dalglish måtte også kommentere Luis Suarez, som var kampens store spiller med sitt hattrick.

- Alle målene var flotte mål, men det overrasker oss ikke på grunn av kvaliteten på spilleren. Det var et fantastisk hattrick, og når du har spillere med slike kvaliteter er det ingen overraskelse.

- Han er en fantastisk fotballspiller og en fantastisk person, og vi er veldig heldige som har han på vårt lag. Han brukte fem minutter på å finne sin rolle, og scoret i debuten sin mot Stoke.

- Han har alltid vært veldig komfortabel i Liverpool Football Club, og vil være fornøyd med skuddet sitt i dag.

Kenny bekreftet også at Andy Carroll ikke var med i dagens tropp på grunn av at et problem med lysken.