For dyr for Barca

Barcelona skal ikke lenger være interessert i Daniel Agger, på grunn av Liverpools prisforlangende. Brøndby får treningskompensasjon av eventuelt salg til klubb utenfor England.

En rekke velinformerte journalister skriver at Liverpool vil godta et bud på £22 millioner for Daniel Agger. Ifølge Harry Harris i ESPN skal det opprinnelige kravet være enda høyere - på £25 millioner, men at man vil ha vanskelig for å si nei til et bud på £22M.

Dette skal ha gjort at interessen fra Barcelona har kjølnet, rapporterer Marca. Katalanerne viste tidlig interesse for dansken, men summen Liverpool krever var langt mer enn de hadde planlagt å bruke. Barcelona vil nå se seg om etter andre alternativer, og gi unggutten Marc Bartra flere sjanser, meldes det fra Spania.

I København vil man håpe at Liverpool selger Agger til en klubb utenfor Premier League. Ifølge danske Tipsbladet vil klubbene som hadde spilleren fra han var 12 til 23 år ha krav på å fordele 5% av overgangssummen mellom seg. Ekstrabladet skriver at treningskompensasjonen kun blir utbetalt dersom den danske landslagskapteinen selges til en klubb utenfor England.